Patru .

Iar imi zambesti ?
Ai tupeu . De cate ori ti-am zis sa nu-mi mai zambesti ? Te uiti, nu-mi zici nimic, zambesti..taci.. nu se face asa . O faci intentionat ! Doar stii ca nu-mi place asta . Iar faci playback ? Ziceai ca-ti pasa . Nu-ti pasa . Esti o bestie si atunci cand zambesti . O bestie cu gropite...Acum rosesti . Deci ma asculti ? Nu te mai credeam in stare.. desi ai promis . Ai.. Poftim ? Ce zici ? Cum adica n-ai promis nimic ? Vorbe goale ? Asa ca.. golurile mele ? Ai promis sa le umpli..de fapt credeam ca nu va fi nevoie . Sau nici asta nu mai conteaza ? Credeam ca o sa canti live mereu . Pentru mine . Si ce daca a aparut ea ?! Si ce daca e umbra ta si e la picioarele tale ? Renunti la tot pentru orgoliu ? Te-ai schimbat . Pana si parfumul tau e altul . Ti-am spus ca nu-mi place . Vezi ? Si asta o faci intentionat . Detest combinatia dintre parfumurile astea trei . Cum care trei ? Al meu, al tau si inca unul . Si stii perfect ca ultimul e al ei, nu ? Plec, gata ! Mirosul ma cuprinde .Nu-mi da drumul . Ajuta-ma ! De ce te uiti ? De ce razi ? Nu mai rade . Esti arogant . Iti preferam zambetul ... Ma duc la el . Taci..nu, nu, NU . Acum nu ma mai intorci din drum . Nu mai ai nicio putere . Esti slab, te simt . Nu plange ! Nu vei reusi . Ce ? El ? Da, canta . Basul lui suna mai bine.. iar toba mare, ei bine, ce pot zice .. fetele spun ca tobosarul e chiar bun . Multumit ? Acum ma lasi sa plec ? Ma eliberezi de vraja ? Ma trezesti din vis ? Mersi . Ea cand vine ? Iar nu-mi raspunzi ? Macar promite-mi ca nu o sa tragi cortina . Vreau sa stiu ca doar NOI ne putem face varza . Si da volumul la minim ! Nu vreau sa mai ascult melodia noastra pe replay . A devenit oribila si se aude prost . Nu din vina mea ... Poti sa deschizi tu ? De ce te uiti asa la mi..A . Ea e ? Nu vreau s-o vad ! Elibereaza-ma acum si lasa-ma sa plec . Si pe mine ma asteapta cineva . M-a invitat intr-un club . Zicea ca o sa-mi cante . Si-a amintit si de ziua mea , iti vine sa crezi ? Mi-a promis si niste fericire .. dar in rate . Inca nu ne-o permitem altfel . Da, stiu ca si tu ti-ai amintit de ziua mea . Dar asta nu e iubire . Iubire e atunci cand nu poti sa traiesti fara mine . Iar tu nu poti sa traiesti fara ea .A..da . Am uitat ca asteapta la usa .Plec atunci . Aud vocea lui . Iar imi canta despre ploaie si despre gandacul din bucatarie .
- Haha .Auzi..Cum sa danseze un gandac de bucatarie salsa ? -
Da, m-a eliberat . Acum sunt sub vraja ta si in visul meu esti doar tu prezent . Iar imi zambesti ? De cate ori ti-am zis ca iti ador zambetul ?

4 comentarii:

  1. Te pup draga,Phb here : ) )
    :P
    http://unsprezeceminute.blogspot.com

    http://fashion0victim.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Gata..te-am bagat si eu la blogroll..e in ordine aflabetica,e 2:47,mi-e somn si nu am chef de nimic.stare aiurea.te pup pisi draga:*

    RăspundețiȘtergere