Putin ironic cum vara ne dorim sa ninga iar iarna sa umblam in sandale . Nu stim sa ne bucuram de 30 de grade pentru ca asteptam zapada, iar cand afara viscoleste speram la o raza de soare …Nehotarati si egoisti; plini de mandrie si incapatanare; nu am admite nici in ruptul capului ca am avea in fata o vara minunata pentru ca, evident, ar trebui sa ii gasim defecte, lipsuri ..

« Dragostea seamănă atât de bine cu lipsa ei încât uneori se confundă »

Trist, nu e asa ? Momentele fericite sunt apreciate dupa terminarea lor, iar dragostea devine doar o amintire in mijlocul nimicului, in mijlocul iernii ..
Si asa te trezesti imbracat in rochie vaporoasa iar in secunda urmatoare incepe sa viscoleasca ; si te intrebi cum de a trecut vara pe langa tine, fara macar ca tu sa te bucuri de putina caldura ..
Si nu numai dragostea e in situatia asta. Se pare ca tratam si fericirea cam in acelasi fel .. Ne ingropam in fericire si uitam complet ca scopul nu este sa ne controlam actiunile, sa ne fie frica de pasi gresiti, de posibile esecuri. Surprinzator, lucrurile pe care le dorim sfarsesc prin a ne domina, iar noi ? ..noi devenim doar posesiile ei, ale fericirii . Iar in loc de a ne bucura de a fi in prezenta ei ne luptam cu ea ca si cu cel mai mare dusman, incercam sa o invingem, cu fiecare secunda indepartand-o si mai mult ..

*Mhmm se pare ca te-ai cam aliat cu fericirea in ultima vreme, lasandu-ma sa ..pierd ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu