Midnight Lemon Girl

Sunt intr-o sticla galbena. Intr-o sticla de Beck's Green Lemon. E cam ciudat pe aici. Ceva nu-mi place. Poate eticheta. Sau poate am baut cam multa bere. Sau ea m-a baut pe mine. Cineva e beat pe aici. Dar nu indeajuns de beat ca sa se simta bine. Pai cum, amice? Cum? .. Vreau afara. Sa incerc si alte sticle. Sa fim bete amandoua. Poate asa mai merge, nu ? Pe la mare sunt multe, de exemplu. Am de unde alege ..
Hai la mare ! Poate in Vama. Pe o plaja pustie. Departe de toti. Nu mai vreau. Ma depaseste totul. E prea mult. Prea complicat si agitat. Vreau sa fiu calma, nu pot. Vreau sa rad. Vreau sa fiu fericita, sa ma simt bine. Nu stiu cum. Cum ? Cum fac asta ? Nu pot sa ma gasesc. Ma pierd. Unde sunt ? Spune-mi ! Trebuie sa fiu pe undeva. Oare o sa ma gaseasca cineva ? In sticla asta, acum goala, de Beck's ? Haide, nu e chiar atat de greu ! N-am ajuns inca la fund. Insa mai am putin ..
Putin si ajung pe plaja ! Aici nu ma pot pierde. Marea m-ar ajuta. Stiu asta. O s-o chem aici. Mai e loc in sticla asta. Nu vreau singuratate. Vreau Marea aici ! ..
Eu, sticla, Marea. Bete. Confuze.
Tot nu-mi place. Ceva lipseste.
Dar ce ?
Marea vomita, sticla rade de ea. Incerc sa fac si eu o gluma, dar nu-mi iese.
Rad doar eu ..Sticla continua.
Ma ignora.
Marea vrea sa plece, nu prea ii convine situatia. Iar daca Marea pleaca, ma pierd complet ! Sticla ma inghite, ma ascunde de tine, de toti.
O lasi sa faca asta ? Te lasi asa usor ? E o sticla, poti mai mult. Eu, insa, nu. Fara tine n-am nicio putere. Sunt slaba ..
Miezul noptii. Tot in sticla sunt. N-ai venit, dar eu astept. Stii, sticla e chiar de treaba. Si ea te asteapta. Poate vii sa bei ceva cu noi. Aici, in sticla ..Sau poate gasim o sticla numai a noastra. Stii, am putea s-o imbatam si sa o punem sa danseze pentru noi. Poate pe o masa. Sau poate la bara ? ..Depinde de sticla. Daca ne e simpatica, poate nu facem poze.
Vezi ? Am putea avea atatea planuri ! De ce nu vi ? De ce nu risti ? Ti-e mai usor singur ? Mai bine ? Te distrezi mai mult in sticla ta ?
...Oricum, sa stii ca nu e bine sa refuzi o fata dintr-o sticla galbena !

Un comentariu: